Вторник, 07.05.2024, 13:53
Приветствую Вас Гость

Главная » 2011 » Январь » 17 » У КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ВОСЬМИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ІDЕОЛОГІЯ»
13:08
У КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ВОСЬМИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ІDЕОЛОГІЯ»




"Є дещо, що об'єднує усіх нас...
Це наше я. Це наша ідеологія...”
 

22 січня на новому київському концертному майданчику «Home» відбудеться восьмий український фестиваль drum’n’bass музики іdеологiя, який стане першим з низки масштабних щорічних денс-івентів 2011 року, найбільш очікуваних клабберами всієї України.

Ідеологія. Анатолій Тапольський (головний drum’n’bass ідеолог України): «Всеукраїнський фестиваль іdеологiя для багатьох став не тільки довгоочікуваною музичною подією за участю drum’n’bass ідолів, але й чимось набагато більшим. Місцем, де збираються люди, які не бояться виражати свої емоції та висловлювати свої думки та ідеї. У кожного з яких є своє власне "я”. Місцем, де всі рівні. Де немає місця неповазі, конфліктам чи кордонам. Де всі спілкуються крізь музику та стають з нею єдиним цілим. І цього в нас ніколи не зможуть відібрати. Бо це наша Ідеологія. Це драм-н-бейс».

Учасники. Щороку idеологiя збирає на своїй сцені найбільш актуальних і цікавих продюсерів та діджеїв, і 2011-й на стане винятком. Хедлайнерами фестивалю цього разу виступлять всесвітньо відомі drum'n'bass музиканти з Англії та Австрії – Sub FocusCamo & Krooked,Rockwell та MС I.D. А Україна буде представлена топовими діджеями, імена яких постійно на слуху в цінителів клубої музики: TapolskyStingerPurple Unit і Stereotype.

Музика. Якщо говорити про андеграунд на межі мейнстріму, то тут протягом вже декількох років незмінним лідером в Україні залишається drum'n'bass. Як, втім, і в багатьох інших країнах, де ця музика не втрачає своєї актуальності більше двох десятиріч, а для швидкоплинного електронного напрямку це досить значний строк.

Організатори. Відповідальні за проведення події – Dj Tapolsky, промо-група Time2Bass і компанія VIRUS Music, імена яких нерозривно пов'язані з самими гучними подіями на клубній сцені країни. Саме вони є організаторами найбільш відвідуваних українських drum'n'bass фестивалів: Пиратская Станция, Therapy Sessions Ukraine і Idеологiя. В той же час, на рахунку VIRUS Music значиться організація найбільших денс-фестивалів країни: Global Gathering, Godskitchen Urban Wave, Armin Only, I Am Techno тощо.

22 січня, Home Concept Night Club
Київ, Бульвар Перова, 2
Квитки: від 150 грн.
Деталі: www.ideologia.com.ua


IDEОЛОГIЯ 2011



Просмотров: 858 | Добавил: Aphrodite | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Погода
Поиск
ОБЛАКО ТЕГОВ
Реклама


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0



Баннерная
Kiss FM - the best dance radio station DRUMANDBASS.RU - Российский Drum and Bass портал Тыцка  Интернет-магазин ФК МЕТАЛЛИСТ DNBINFO.RU — первый коллективный блог о drum and bass музыке в России Каталог сайтов GOOGLE Planchik,Развлекательный портал ,видео ,фото ,музыка и многое другое. Create a free website Работа за рубежом, Au-Pair программы, Work and Travel, Иммиграция, Языковые курсы, Обучение за рубежом, Бюро переводов, Работа в УкраинеБелый каталог Лучший каталог сайтов, только самые интересные и полезные сайты! Белый каталог сайтов. Добавить сайт в белый каталог сайтов добавить сайт в каталог сайтов bestwebdir.info Все программы беру тут и скачать видео тоже
Наша кнопка
Aphrodite, скачать бесплатно музыку Drum & Bass
Aphrodite, скачать музыку в стиле D&B 2010-2011 | Сайт управляется системой uCoz
"Внимание!!! Все музыкальные произведения (mp3-файлы) представлены исключительно для ознакомления.Пожалуйста, удалите полученные музыкальные произведения (mp3-файлы) после ознакомления с ними в течение 24 часов после загрузки на Ваш компьютер ."